Jag har arbetat som personlig matchmaker, dejtcoach, relationscoach, föreläsare & inspiratör i 9 år. Jag har studerat och gjort otroligt många tester på olika beteenden och tagit reda på varför vi reagerar, känner och agerar som vi gör. Vad är det som gör att vi blir förälskade, attraherade och känner kemi? När vi sedan går in i en relation krävs förståelse, kommunikation och rätt syn på våra behov. Även detta har jag studerat och gjort massor med forskning på, otroligt intressant.

För mig är det viktigt att få dela med mig så mycket som möjligt av mina kunskaper som jag samlat på mig under alla dessa år. Jag har även arbetat mycket med hälsa och drivit en hälsoklinik under 15 år. Kropp och själ är en enhet och är av stor vikt för att trivas med sig själv. Det blev en naturlig väg när jag valde att utveckla det och börja coacha inom dejting och relationer.

Jag har en 10-årig relation bakom mig och två underbara vuxna barn. Tillsammans med Magnus Ekholm har jag podcasten Älsklingspodden, där pratar vi med härliga gäster om allt inom kärlek, dejting och relationer. Driver även singelevent och håller kurser & föreläsningar.

+9

Års erfarenhet

+1000

Nöjda kunder

+100

Coaching, Föreläsning, Radio, Tv, Podcast och Press.